Tragedien i Oslo

Jeg fikk tidlig høre om bombeattentatet

Kona jobber i sentrum, og kjente vibrasjonene i 7 etg i bygget som ligger på andre siden av sentrum. Men aldri hadde vi vel trodd at konsekvensene og handlingene denne dagen skulle bli så ekstreme.

Landet vårt mistet noe så ufattelig dyrebart igår.
Vi mistet våre ungdommer, våre medmennesker og vår trygghet.

Den tryggheten skal vi ta tilbake, sammen..
Dette hadde ikke vært annerledes om det hadde vært andre grupperinger som hadde gjort dette grusomme overgrepet mot våre medmennesker og oss som nasjon.

Vi skal være stolte av demokratiet vi har i Norge, og jeg håper det aldri aldri dør.

Jeg lover med dette å ALDRI være sofasitter ved ett valg igjen.
Min stemme skal høres
Ingen skal målbinde meg
Slik ingen hadde rett å målbinde menneskene som ofret livet igår.

Mine tanker går til alle som ble rammet i regjeringskvartalet og på Utøya igår.

Til deres pårørende, venner og nære.

 

 

 

 

3 kommentarer

24.jul.2011 kl.12:02

bra du aldri vil være en sofavelger igjen! Vi må uten tvil forandre på ting her i landet... Strengere straffer osv. Det skal ikke være så lett å skaffe seg kunstgjødsel når han en gang ikke dyrket noe av det han sa han dyrket!! Det er bare til å si man gjør det så får man tilgang til gjødsel.. Hvorfor sjekket ingen opp i at han faktisk drev på med planting? Blir så irritert på norge av og til. Det må være vanskeligere å skaffe midler som kan brukes til slikt, og han skulle aldri fått kjøpt så mye som han fikk kjøpt på en gang. Han har jo vært i kontakt med politet tidligere da han hadde skjøte mot noen, hvorfor fikk han beholde våpene....

Jeg skylder ikke på norge for denne tragedien (For dette har ikke skjedd før og da er det jo vanskelig å vite at noen kan gjøre noe slikt) , men jeg tror vi kan bruke denne situasjonen til å lære mer om hvordan vi kunne forebygget en eventuelt fremtidig terroraksjon :)

Aleksanr

24.jul.2011 kl.23:14

En skam for statsminister,skam for norsk politi!!!!

Villblomsten

16.aug.2011 kl.18:01

Bra det gikk bra med kona din :-)

Nydelig liten jente dere har :-)

Skriv en ny kommentar

Ønskebarnet

Ønskebarnet

33, Oslo

Vi er mammaene til Mia - ett etterlengtet ønskebarn som kom til verden 18.12.10. ~ Veien var lang før mirakelet endelig fant veien til oss, vi hadde 9 forsøk og to uprovoserte aborter, men lykken smilte til oss til slutt ~

Kategorier

Arkiv

hits